klap Brijder menu uit
afbeelding 1
afbeelding 2
afbeelding 3
afbeelding 4

Webinar: In gesprek met mijn kind over gamen en sociale media

Wilt u als ouder uw kennis over sociale media en gamen vergroten en wilt u weten hoe u met uw kind in gesprek kunt gaan over dit onderwerp? Op woensdag 19 juni organiseert Brijder Jeugd Preventie, in samenwerking met CJG Haarlemmermeer een webinar voor ouders van kinderen in de leeftijd van 12-23 jaar. Dit webinar vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur en is gratis te volgen op de computer, tablet of telefoon. Tijdens het webinar vertellen professionals van Brijder Jeugd en het CJG Haarlemmermeer u meer over de leuke en risicovolle kanten van sociale media, gamen en beeldschermgebruik. U komt te weten of en wanneer er sprake is van een verslaving en hoe u daar als ouder mee om kunt gaan. In dit webinar geven wij u concrete tips mee over hoe u met uw kind in gesprek kunt gaan over deze thema’s, ook als u zich zorgen maakt.  

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens de webinar kunt u via een chat vragen stellen aan onze experts. Uw vragen worden zoveel mogelijk tijdens de webinar beantwoord.

Samenwerking met CJG Haarlemmermeer

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt gratis advies bij kleine en grote vragen over opgroeien en opvoeden, https://www.cjghaarlemmermeer.nl.

Meedoen

Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu hieronder in de player aan te melden!

Technische ondersteuning

Lukt het niet om via de browser mee te doen met het webinar? Controleer dan het volgende: