klap Brijder menu uit
afbeelding 1
afbeelding 2
afbeelding 3
afbeelding 4

Op woensdag 12 december organiseert Brijder Preventie de webinar “Poli Drugsgerelateerde Klachten” voor professionals. Dit webinar vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur en is gratis te volgen op computer, tablet of telefoon.

Tijdens dit webinar zal onze verslavingsarts Gerard Alderliefste uitleg geven over de (lang aanhoudende) klachten die kunnen ontstaan na het gebruik van partydrugs (bijvoorbeeld XTC, speed, cannabis en cocaïne). Vermoedelijk klachten die voor velen onbekend zijn en / of niet in verband worden gebracht met gebruik van drugs. Hij zal daarbij ingaan op zijn ‘Poli Drugsgerelateerde Klachten’. Deze poli is ontstaan nadat er vele cliënten aanklopten bij Brijder met vage klachten. Inmiddels zijn er vele cliënten geweest die van deze poli gebruik hebben gemaakt. Na dit webinar weet u welke klachten een gevolg kunnen zijn van het gebruik van partydrugs en hoe u kunt doorverwijzen naar de juiste instanties.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens de webinar kunt u via een chat vragen stellen aan onze experts. Uw vragen worden zoveel mogelijk tijdens de webinar beantwoord.

Meedoen

Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu hieronder in de player aan te melden!

Technische ondersteuning

Lukt het niet om via de browser mee te doen met het webinar? Controleer dan het volgende: